Brzo i fino sa gljivama i piletinom

Vrijeme pripreme: 40 min

Priprema

Pomiješajte 300 grama brašna, 3 jaja, šalicu mlijeka, šalicu mineralne vode, soli po ukusu i 1 prašak za pecivo. Sve izmiksati i izliti u dobro podmazan ili papirom obložen pleh. U međuvremenu kratko prodinstati piletinu s mladim lukom. Isjeci šampinjone na listiće. Slagati sve preko smjese i peći na 200 stupnjeva dok ne porumeni, pred kraj zaliti sa kombinacijom kiselog vrhnja i vrhnja za kuhanje.

Dragana Damjanic

Brzo i fino sa gljivama i piletinom

Glasajte za ovaj recept

Sastojci

300 gr brašno
3 kom jaja
1 šalica mlijeko
1 šalica mineralne vode
1 vrećica prašak za pecivo
250 gr šampinjona
2 kom mladog luka
300 gr piletine -batak i karabatak
kiselog vrhnja Dukat Brzo i fino
vrhnja za kuhanje Dukat Brzo i fino